Skip to main content

OVER ONS

Selamat datang! Mijn naam is Sebastiaan Molema, geboren en getogen in het prachtige Wolvega. Als trotse eigenaar van Toko Makan Sama Sama, de eerste Indonesische toko in ons geliefde dorp, ben ik verheugd om je te verwelkomen in onze culinaire oase.

Ik heb altijd al een passie voor koken gehad. Toen ik bij de Marine in dienst kwam, heb ik mij kunnen omscholen tot kok. Ik keek toen al vaak uit naar de woensdag Blauwe hap-dag, een van oudsher traditionele dag in de week bij de Marine waar een Indonesische rijsttafel op het menu staat.

Welkom! Ik ben Sebastiaan Molema, geboren en getogen in het prachtige Wolvega. Als trotse eigenaar van Toko Makan Sama Sama, het eerste Indonesische eethuis in Wolvega, heet ik je van harte welkom in onze culinaire oase.

Koken is altijd mijn passie geweest. Toen ik bij de Marine kwam, heb ik de kans gegrepen om me om te scholen tot kok. Ik keek altijd uit naar de woensdag Blauwe hap-dag, een traditionele dag in de Marine waarop een Indonesische rijsttafel geserveerd wordt.

Voor mijn familie en vrienden heb ik talloze rijsttafels bereid, waarbij vaak gekscherend gegrapt werd dat ik iets voor mezelf moest beginnen. Het was ook een sport om geheime familierecepten te ontcijferen. Het leukste was natuurlijk als dat ook echt lukte en er gedacht werd dat iemand het had verklapt! Bijzondere momenten die ik ook heb mogen delen met familie die er niet meer zijn. 

Of je nu een vaste klant bent of voor het eerst onze deuren binnenstapt, we verwelkomen je als familie. Neem plaats, geniet van de warme gastvrijheid en laat je zintuigen verwennen door de betoverende aroma’s en smaken die alleen Indonesië kan bieden.

Bedankt dat je deel uitmaakt van ons verhaal. We kijken ernaar uit om je te zien bij Toko Makan Sama Sama te Wolvega, waar elke hap een reis naar het hart van Indonesië is.

NAAR HET MENU
Sebastiaan Toko Wolvega Indonesisch eten afhalen
Close Menu